Ammattitaitoista catering-palvelua mittatilaustyönä

Kulttuuritalon alkuperäiseen Aallon henkeen entisöidyissä tiloissa onnistuvat kaikenlaisten tapahtumien tarjoilut pullakahveista ja kokouslounaista lämpiötarjoiluihin ja gaala-illallisiin.

Kulttuuritalo Kitchen -ravintolatilassa voidaan järjestää tunnelmallisia yksityistilaisuuksia tai jopa 100 hengen tapahtumia. Ravintolaan on oma sisäänkäynti, ja sieltä on myös suora yhteys Aalto-aulaan. Tilaa voidaankin käyttää myös oheistilana erilaisten suurempien tapahtumien yhteydessä, ja se soveltuu esimerkiksi ryhmätarjoiluihin tai vaikkapa lehdistötilaisuuksiin.

Tarjoilut on mahdollista järjestää ravintolan lisäksi kokoustiloissa, Aalto-aulassa ja lämpiössä sekä Aalto- ja Klubi-salissa. Aalto-salia on mahdollista käyttää gaala-tilana, jolloin salin tasalattia kalustetaan pyöreillä tai pitkillä pöydillä. Koko talossa on täydet anniskeluoikeudet.

Kulttuuritalon ainutlaatuinen tunnelma ja persoonalliset puitteet antavat oman mausteensa jokaiseen tapahtumaan – selkeät ja särmikkäät tilat yhdessä Kitchenin yksilöllisesti räätälöimien maittavien tarjoilujen kanssa toimivat tilaisuudessa kuin tilaisuudessa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää tarjoiluvaihtoehdoistamme!
Myyntipalvelu:
Puh. 030 621 0002
kitchen@kulttuuritalo.fi