YLEISET TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT

Hinnat sisältävät arvonlisäveron, ja ilmoitetaan euroina.
Tilaus maksetaan tilausta tehtäessä. Kun maksu on suoritettu onnistuneesti, asiakkaalle lähetetään tilausvahvistus. Jos tilaus ei etene onnistuneeseen maksuun asti, tilaus peruuntuu.
Tilauksiin ei lisätä toimituskuluja. Tilatut tuotteet toimitetaan asiakkaan valitseman kattauksen yhteydessä. Ei vaihto- ja palautusoikeutta. Pidätämme oikeuden muuttaa tilaus- ja toimitusehtoja koska tahansa ilman ennakkoilmoitusta. Tilauksiin sovelletaan tilaushetkellä voimassa olevia tilaus- ja toimitusehtoja.

MAKSUT VISA, VISA ELECTRON TAI MASTERCARD-KORTEILLA

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

VERKKOPANKIT

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

TIETOSUOJA

Kaupassa noudatetaan Suomessa voimassa olevaa kuluttajansuojalainsäädäntöä.
Asiakas on velvollinen ilmoittamaan tilauksen yhteydessä koko nimensä, sähköpostiosoitteensa sekä mahdollisesti puhelinnumeronsa. Kerättyjä tietoja käytetään tarjoilun toteuttamiseen, tilaukseen liittyviin yhteydenottoihin ja asiakassuhteiden hoitoon.
Asiakkaan luovuttamat yhteystiedot ja tilauksen sisältö on tallennettu Sunborn Catering Oyn (1543746-7) ylläpitämään tilausrekisteriin.
Rekisteritietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille ilman asiakkaan suostumusta. Asiakasrekisteritietoja ei luovuteta EU:n ja Euroopan talousalueen ulkopuolelle.